SOLC ECOSERVEIS, SL, en endavant, DELHORTACASA, utilitza “COOKIES” de tercers per recollir dades estadístiques i mostrar-li informació rellevant.
Premi ACCEPTAR per autoritzar-ne el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de cookies.

De l’hort a casa som una petita empresa vallesana nascuda a Collserola amb l’objectiu d’oferir aliments ecològics a domicili.
El nostre projecte


Som una petita empresa vallesana nascuda a Collserola que després d’un procés de relleu generacional i ampliació, ara compta amb un nou equip de persones especialment motivat per tirar endavant el projecte. El nostre objectiu és oferir principalment, cistelles de fruita i verdura fresca, de temporada, ecològica i de proximitat, però també volem oferir altres productes de qualitat, ecològics o artesans que complementin la compra setmanal de les llars dels nostres clients.
Creiem que treballar seguint criteris de proximitat, aporta un munt d’avantatges, tant als nostres clients com als qui hi treballem, però també a l’entorn. Per això el nostre àmbit d’actuació és la nostra comarca, el Vallès Occidental. Mantenim un ferm compromís amb la proximitat dels nostres productes, mirant sempre de treballar amb productors locals i respectar així, l’estacionalitat de fruita i verdura.
L’agricultura ecològica produeix aliments de màxima qualitat, nutritius i amb tot el sabor dels productes naturals, tot tenint cura de la salut dels agricultors, dels consumidors i de l’entorn. Consumint productes d’agricultrua ecològica, on no s’utilitzen pesticides químics de síntesi ni tampoc adobs químics, evitem la contaminació de l’aigua, el sòl i la inclusió d’aquests a la cadena alimentària, no perjudicant animals i plantes silvestres.

Setmana 31
del 2 de agost
al 8 de agost
Accés clients