SOLC ECOSERVEIS, SL, en endavant, DELHORTACASA, utilitza “COOKIES” de tercers per recollir dades estadístiques i mostrar-li informació rellevant.
Premi ACCEPTAR per autoritzar-ne el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de cookies.

A De l’Hort a Casa procurem que puguis gaudir d’aliments frescos i de confiança a casa teva de la manera més senzilla, còmode i directe.
Com fer una comanda? Entreu al web i cliqueu sobre la mida de cistella que us convingui més.

Sobre la base del tamany de cistella que hagueu triat, modifiqueu-ne el contingut per tal que s’adapti al vostre gust i hàbits culinaris.

Un cop tancada la cistella, encara podreu afegir en un següent i senzill pas els productes ‘extra’ que vulgueu de la llista que oferim setmanalment.
Enviament i lliurament Un cop tancada la comanda introduïu les vostres dades si no sou clients habituals o no ho heu fet al principi i indiqueu-nos l’horari de lliurament que millor us vagi. Aquest dependrà de la zona on viviu i les rutes de repartiment. Normalment tenim diferents possibilitats per triar al matí o a la tarda.
Pagament El pagament es fa en efectiu en el moment del lliurament de la comanda o bé si assoliu una certa regularitat amb les comandes, el podreu domiciliar per rebut bancari.

A la factura de la primera comanda, s’hi afegirà la fiança de la caixa plegable que queda a casa vostra entre comanda i comanda. Aquesta fiança es podrà recuperar en qualsevol moment en donar-se de baixa del servei.

Setmana 31
del 2 de agost
al 8 de agost
Accés clients