SOLC ECOSERVEIS, SL, en endavant, DELHORTACASA, utilitza “COOKIES” de tercers per recollir dades estadístiques i mostrar-li informació rellevant.
Premi ACCEPTAR per autoritzar-ne el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de cookies.

Mantenim un ferm compromís amb el criteri de proximitat dels productes que servim, mirant sempre de treballar amb productors locals i respectar així, la temporalitat de tot el producte fresc.
On repartim

Apostem per la proximitat

Creiem fermament que treballar seguint criteris de proximitat, ens aporta un munt d’avantatges, tant als nostres consumidors i famílies consumidores com als qui treballem en aquest projecte. Per això ens hem proposat com a àmbit d’actuació la nostra comarca, el Vallès occidental i la ciutat de Barcelona.

Les poblacions on De l’Hort a Casa et serveix els seus productes són:

Terrassa, Sabadell, Matadepera, Viladecavalls, Rubí, Cerdanyola, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Barcelona, Bellaterra, Barberà, Castellar, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Llorenç Savall

També mantenim un ferm compromís amb el criteri de proximitat dels productes que servim, mirant sempre de treballar amb productors locals i respectar així, la temporalitat de tot el producte fresc.

Mapa de repartiment

Setmana 31
del 2 de agost
al 8 de agost
Accés clients