Aquest lloc web utilitza cookies pel seu funcionament i per analitzar el comportament dels usuaris i així millorar la seva experiència, en cap cas recollim dades personals sense el seu consentiment. Si segueix navegant entenem que ho accepta. Té més informació en les nostres Condicions legals

Mantenim un ferm compromís amb el criteri de proximitat dels productes que servim, mirant sempre de treballar amb productors locals i respectar així, la temporalitat de tot el producte fresc.
On repartim

Apostem per la proximitat

Creiem fermament que treballar seguint criteris de proximitat, ens aporta un munt d’avantatges, tant als nostres consumidors i famílies consumidores com als qui treballem en aquest projecte. Per això ens hem proposat com a àmbit d’actuació la nostra comarca, el Vallès occidental i la ciutat de Barcelona.

Les poblacions on De l’Hort a Casa et serveix els seus productes són:

Terrassa, Sabadell, Matadepera, Viladecavalls, Rubí, Cerdanyola, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Barcelona, Bellaterra, Barberà, Castellar, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Llorenç Savall

També mantenim un ferm compromís amb el criteri de proximitat dels productes que servim, mirant sempre de treballar amb productors locals i respectar així, la temporalitat de tot el producte fresc.

Mapa de repartiment

Setmana 33
del 10 de agost
al 16 de agost
Accés clients